• Ostatní

Starší přípravka zabodovala na mezinárodním turnaji v Německu

  • 14. 6. 2023

Závěr sezony si zpestřili kluci ze starší přípravky (U11) účastí na mezinárodním turnaji v německém Hannoveru. A nevedli si vůbec špatně. Hanáci, vedení trenérem Jakubem Zatloukalem, společně s asistenty Patrikem Synkem a Petrem Skopalem, vyslali do boje dva týmy, z nichž jeden ve své skupině zvítězil!

„Turnaj v Hannoveru jsme pojali jako rozlučku s ročníkem 2012. Proto byli nominováni do dvou týmů všichni hráči bez ohledu na aktuální formu,“ uvedl Petr Skopal, jeden z asistentů u starší přípravky.

Klání se zúčastnilo 68 celků napříč evropským kontinentem. Mezi nimi byly i týmy ze slavných fotbalových adres jako Inter Milán, Vitesse Arnhem, Borussia Dortmund, či Leicester City. „Zápasy s těmito týmy zůstanou navždycky vytesány do vzpomínek nás trenérů, rodičů a hlavně našich úžasných borců, kteří se beze strachu a respektu poměřili s věhlasnými soupeři,“ pokračoval Skopal.

Cenného skalpu dosáhl tým Sigma A, který zvítězil nad Leicesterem 2:1. S anglickým soupeřem se utkal rovněž tým Sigma B a remizoval s ním 3:3. „Prezentovali jsme se naší technickou hrou spojenou s krásnými individuálními výkony se kterými jsme pověstní,“ pochválil Skopal výkon svých svěřenců.

Tým Sigma A dokonce svoji skupinu vyhrál a odvezl si na Hanou cennou trofej, která je povzbuzením do příští sezony. Pro kluky z U11 byl turnaj v Hannoveru rozlučkou s kategorií přípravek. „Chtěli bychom klukům popřát mnoho úspěchů do žákovských sezon,“ dodal závěrem Skopal.

Gratulujeme, kluci!

Další články