• A-tým

Vstupenky na zápas proti Plzni jsou v prodeji!

  • 5. 12. 2023

Třetí adventní neděli se naposledy v tomto roce otevřou brány Androva stadionu. Sigma bude v neděli 17. prosince od 15 hodin hrát proti Viktorii Plzeň. Vstupenky na utkání jsou již v prodeji.

S Viktorií se potkáme už popáté v tomto kalendářním roce. Naposledy to bylo v polovině listopadu, kdy se na Andrově stadionu hrál zápas osmifinále MOL Cupu, v němž jsme na Plzeň nestačili a po prohře jsme se se soutěží rozloučili.

V neděli 17. prosince půjde o zápas 19. kola FORTUNA:LIGY, v níž oba celky bojují o pozici v elitní šestce. Sigma je momentálně čtvrtá a má o dva body více, než Plzeň. Západočeši však mají k dobru odložené zápasy s Mladou Boleslaví a Baníkem Ostrava.

Vstupenky na zápas si zakoupíte nejjednodušeji online přes Ticketportal. Dále můžete navštívit některé z prodejních společnosti, nebo náš Fanshop, kde se zároveň můžete inspirovat při hledání vánočních dárků.

UPOZORNĚNÍ: V den zápasu bude z technických důvodů otevřena pouze hlavní pokladna na západní tribuně (vstupenky na Tribunu Karla Brücknera zakoupíte zde) a pokladna u vstupu do sektoru hostů.

Utkání proti Plzni spadá do I. cenové kategorie. Doporučujeme fanouškům nákup vstupenek v předprodeji přes Ticketportal, kde jsou za výhodnější cenu, a to i v den utkání. Zajistěte si své místo na Andrově stadionu včas a vyhněte se frontám na pokladnách před začátkem zápasu.

Vstupné na zápas s PlzníPředprodejV den zápasu na pokladně
I. kat. - krytá místa sektory B, C, D350
+50
II. kat. - krytá místa sektory A, E, P, R, S, T, U300
+50
III. kat. - nekrytá místa A, B, C, D, E, F, G, H, P, R, S, T, U250
+50
IV. kat. - nekrytá místa V, W, X, Y, Z200
+50

* Děti do šesti let mají vstup zdarma bez nároku na místo.

Budete-li mít jakýkoliv dotaz, neváhejte se obrátit na pracovníky našeho Fanshopu, nebo na e-mail fanshop@sigmafotbal.cz.

Otevírací doba Fanshopu

Všední dny kromě pondělí: 10:00 - 12:00, 12:30 - 17:00

V den utkání: 3 hodiny před utkáním a 30 minut po utkání.

INFORMACE PRO HANDICAPOVANÉ FANOUŠKY NA VOZÍKU

Upozorňujeme, že počet míst na stadionu s bezbariérovým přístupem je omezený. Žádosti o tato místa zasílejte na emailovou adresu ticketing@sigmafotbal.cz nejpozději do středy 13. prosince do 12 hodin.

Další články