• A-tým

Fanzóna před zápasem proti Hradci: Sbírka na nemocnou Laurinku i oceňování mládežníků

  • 9. 5. 2024

Tak jako před každým utkáním našeho áčka, i tentokrát chystáme předzápasovou Fanzónu. Přijďte se na duel proti Hradci Králové dobře naladit, dát si něco dobrého, zasoutěžit, nebo přispět na dobrou věc.

Fanzónu tradičně připravujeme s naším partnerem iniciativou DĚTI DĚTEM. Společně budeme vyhlašovat nejlepší mládežníky naší akademie. Oceněni tentokrát budou Viktor Waclavik z U8, Rostislav Vaněk z U11, Matyáš Luňák z U12 a Adam Hradílek z U13. Každé dítě při oceňování doprovází jeho patron, který je z řad bývalých nebo současných hráčů Sigmy, či z týmu osobností DĚTI DĚTEM. Jedním z patronů bude hokejista Martin Hložek.

Stále probíhá sbírka na nemocnou Laurinku Košťálovou, malou desetiletou holčičku, která statečně bojuje se zákeřnou formou epilepsie. Více o Laurince naleznete ZDE. Přispět na ni můžete u stánku DĚTI DĚTEM.

Ve Fanzóně bude i populární střelnice, kde si můžete vyzkoušet střelbu míčem na velký terč, či poměřit své síly s protivníkem v malé fotbalové aréně SubSoccer. Pro děti bude připravena sladká odměna. Ve Fanzóně budeme i soutěžit o fotbalový míč, který získá nejpřesnější ze střelců na terč.

Celým programem vás bude provázet moderátor Štěpán z Rádia Haná, který si kromě dobré muziky připraví i kvíz o poukázky do Galerie Šantovka.

Ve Fanzóně naleznete i tradiční stánek s grilovanými klobáskami, nebo si můžete dát pivo od našeho partnera Pivovaru Litovel.

Další články