• A-tým

Od týmu se odpojil Uriča, přicestoval Cahel. Ostatní marodi půjdou do tréninku

  • 24. 6. 2024

​Čtvrtým dnem pokračuje v polské Opalenici soustředění A-týmu Sigmy. Po včerejší remíze 1:1 s polským Štětínem byl na programu regenerační trénink. V kádru je také jedna čerstvá změna. Od týmu se ze zdravotních důvodů odpojil Filip Uriča a místo něj přicestoval Mikeš Cahel.


„U Filipa Uriči došlo na předzápasovém tréninku k podvrtnutí kolenního kloubu. Z preventivních důvodů odjel do Olomouce na podrobné ortopedické vyšetření a magnetické rezonanci. Prozradí nám to povahu zranění, doufáme, že se nebude jednat o nic vážného,“ řekl lékař olomoucké výpravy v Opalenici Jaromír Kopřiva.

Další marodi už jsou naštěstí v pořádku. Do plného tréninku už se zapojili Lukáš Vraštil a Jáchym Šíp, kteří si přivezli drobné problémy z Česka.

Stejně tak by od úterý měli naplno trénovat i Martin Pospíšil a Jan Kliment, kteří vynechali úvodní zápas přípravy proti Štětínu.

„U Martina Pospíšila došlo ke kurióznímu zranění oka po kontaktu s míčem. Došlo k prokrvácení oka. Nasadili jsme terapii, která velmi dobře zabírá, Martin by měl být v úterý v tréninkovém procesu. Co se týče Honzy Klimenta, i u něj došlo k podvrtnutí kotníku, ale zítra už bude trénovat,“ prozradil Kopřiva.

„Po týdnu těžké přípravy se objevují drobné neduhy. Dnešní regenerační den by tomu měl pomoci, od zítřka by měli všichni naplno trénovat,“ doplnil doktor Kopřiva.

Od úterý už svěřenci trenéra Janotky znovu mají na programu dva tréninky denně. Vrcholem polského soustředění bude utkání s posledním mistrem tamní Ekstraklasy Jagiellonií Bialystok. Zápas vysíláme v pátek od 11 hodin ŽIVĚ NA KLUBOVÉM YOUTUBE KANÁLU.

Rozhovor s lékařem Sigmy Jaromírem Kopřivou:


Další články