• B-tým - ohlas

VIDEO: Byť v přípravě, tak každé vítězství je důležité, řekl Miloslav Brožek

  • 2. 7. 2024

V úterním utkání zdolali svěřenci Miloslava Brožka slovenskou Považskou Bystricu 1:0 a poprvé tak v přípravě zvítězili. Splnili tak svůj cíl, který před zápasem měli. „Byť jde o přípravu, tak každá výhra je důležitá,“ cenil si vítězství Brožek.

Hanáci poprvé slavili vítězství ve třetím přípravném duelu. „Jsem rád, že jsme vyhráli. Bylo to velmi bojovné utkání. Nechtěl bych to srovnávat, ale přijel dospělý tým, zatímco my máme v týmu hráče, kteří přecházejí z dorostu do dospělého fotbalu. Naši hráči se s tím prali statečně, šance byly na obou stranách,“ hodnotil Brožek utkání proti Považské Bystrici.

O jediný a vítězný gól se postaral Adam Uriča, který využil přihrávky do rozevřené obrany slovenského mužstva a tváří tvář gólmana chladnokrevně přeloboval. „Jsem rád, že jsme výborně vyřešili jeden z brejků, který jsme měli, protože jich bylo hodně. První poločas to bylo nahoru dolů. Ke konci zápasu už to byla hra rozmělněna střídáním na obou stranách a už jsme tolik neudrželi míč. Oba týmy se dobře dostupovaly, my jsme neměli kvalitu, abychom míč udrželi. Celkově jsem ale spokojený s tím, jak hráči zápas odmakali. Sice je to příprava, ale každé vítězství je důležité.“ ocenil Brožek.

Další zápas jeho tým odehraje v sobotu, kdy vycestuje do Lanžhotu. Jeho soupeřem bude slovenská Petržalka, duel odstartuje v 11 hodin.

Další články