• B-tým - ohlas

VIDEO: Náročný zápas. Jsem rád, že jsme ho dotáhli do vítězného konce, řekl střelec Uriča

  • 2. 7. 2024

Jediným střelcem zápasu mezi B-týmem Sigmy a Považskou Bystricou byl ve 41. minutě Adam Uriča. Hanáci díky tomu zvítězili 1:0. „Byl to pro nás náročný zápas. Soupeř byl dobře a kvalitně vybavený, běžecky i technicky. Měli kvalitní hráče. O to lepší, že se nám zápas podařilo dovést do vítězného konce,“ měl radost z výhry stále ještě osmnáctiletý Adam Uriča.

Brankou si dal předčasný dárek k čtvrtečním devatenáctinám. Jako na podnose mu ho připravil Šimon Jalovičor, který si všiml Uričova skvělého náběhu do rozevřené obrany. „Viděl jsem, že mezi stopery je hodně místa, takže jsem se snažil do toho prostoru naběhnout. Jalo mi dal hezký míč a já už jen běžel sám na gólmana. Díval jsem se, kde má volno, a nakonec jsem ho přehodil,“ popsal klíčovou situaci zápasu autor gólu.

A nemuselo zůstat jen u jednoho. Krátce po změně stran měl Uriča v rychlém sledu za sebou dvě velké příležitosti, v obou ho ale vychytal brankář Hodál. „Chyběl tomu klid. Byl jsem moc zbrklý. Možná jsem se měl více soustředit na zakončení,“ litoval Uriča.

Další články