• A-tým

Doufám, že body zůstanou doma, řekl Stoppen před Mladou Boleslaví

  • 17. 8. 2024

Po dvou utkáních, kdy ze zdravotních důvodů nemohl hájit tři tyče Sigmy, se Tadeáš Stoppen vrátil do brány při utkání na Slavii. Hanáci v Edenu prohráli 0:2. „Dostali jsme smolné góly. Je to škoda, protože myslím, že jinak jsme tam ostudu neudělali,“ říká mladý brankář, který už vyhlíží nedělní zápas proti Mladé Boleslavi.


Chytal jsi v 1. kole v Českých Budějovicích, následně ses ale mezi tři tyče postavil až po dvouzápasové pauze na Slavii. Prozradíš fanouškům, co ti bylo?

V Budějovicích jsem si ze zápasu odnesl docela velký výron po srážce se spoluhráčem. I když jsme dělali vše pro to, abych byl co nejdříve zpátky, tak se to bohužel nepovedlo a na dva týdny mě to vyřadilo z tréninku. Jsem rád, že jsem konečně naplno zpátky v procesu.“

Chtělo to jen odpočinek?

Dali jsme tomu jen klid a nějaké podpůrné terapie. Tím se to vyléčilo.“

Do sestavy jsi se vrátil na Slavii. Prohráli jsme tam 0:2, jak se ti hrálo?

Myslím, že pro tyhle zápasy fotbal všichni hrajeme. Na Slavii je krásná atmosféra, hezký stadion. Jen mě mrzí výsledek. Góly, které jsme dostali, byly trochu smolné. Penalta a jedna tečovaná střela. Je to škoda, ale myslím, že jsme tam ostudu neudělali. Teď se musíme pořádně připravit na domácí zápas a zvládnout ho.“

V dalším domácím utkání nás opět čeká účastník evropských pohárů, přijede Mladá Boleslav. Co od nich očekáváš?

Má velkou ofenzivní kvalitu. Mají spoustu dobrých hráčů do útočné fáze. Mladá Boleslav má ale náročný program, v tomto týdnu hrála zápas Konferenční ligy. Budeme se snažit toho využít, abychom ji co nejvíce potrápili. Doufám, že všechny body zůstanou tady na Andrově stadionu.

Další články