• Klub

Přestávková soutěž s Premiere Cinemas. Vítěz si vykopal dvě VIP vstupenky

  • 19. 8. 2024

Nedělní zápas proti Mladé Boleslavi měl šťastný konec. Gólem Jana Klimenta z třetí minuty nastavení Hanáci zvítězili 3:2. Jeden fanoušek ale odcházel z Androva stadionu ještě o něco spokojenější. Zvítězil totiž v přestávkové soutěži a odnesl si domů dva poukazy na vstup do Premiere VIP.

Partnerem utkání s Mladou Boleslaví byl multiplex Premiere Cinemas, který se nachází v Galerii Šantovka. Už v DĚTI DĚTEM Fanzóně se proto mezi fanoušky rozdalo sto poukazů na 1+1 vstupenku do kina.

Hlavní soutěž se však odehrála přímo na trávníku Androva stadionu. Tři fanoušci tradičně o přestávce soutěžili o ceny. Tou hlavní byly dva poukazy na Premiere VIP. Ceny soutěžícím předal zástupce Premiere Cinemas p. Radek Kreuziger a útočník Sigmy Olomouc Jan Fiala.

V tradičním kopání na středovou čáru byl tentokrát nejúspěšnější ten nejmladší z účastníků, který své soupeře porazil o pouhé centimetry. Mladý Filip se tak může těšit na návštěvu Premiere VIP, kde si bude moct užít fantastický výhled na největší filmové plátno v multiplexu, neuvěřitelnou kvalitu obrazu, či konzumaci vybraného občerstvení zdarma.

Odměněni byli i další dva účastníci soutěže. Všichni pak dostali poukázky na nákup v Galerii Šantovka a věci z klubového Fanshopu.


Další články