• Ostatní

Blues Rock Café, tam se starají o Sigmu

  • 9. 12. 2010
Dobrá a kvalitní strava, to je nezbytná záležitost pro vrcholové sportovce. Fotbalisté SK Sigma Olomouc mají právě tohle zajištěné v restauraci Blues Rock Café. Právě tam chodí prvoligový tým SK Sigma Olomouc každý den na obědy. Ale není to všechno, Blues Rock Café má se Sigmou mnohem užší vztah. A trvá to už několik let. Restaurace Blues Rock Café už je s olomouckým fotbalem spjatá mnoho let. A začalo to fandovstvím modrobílým barvám. „Fanoušek Sigmy jsem od pohárového zápasu s IFK Göteborg, kam mě vzal otec. Tím mě Sigma uchvátila, od té doby jsem začal chodit na fotbal, pravidelně, i na výjezdy,“ řekl Radek Vyroubal, majitel restaurace Blues Rock Café. „Ale za Sigmu jsem i hrál, od první do páté třídy,“ podotkl. V momentě, kdy začal Radek Vyroubal v Olomouci podnikat, už mu bylo jasné, že chce spolupracovat s naším klubem. „Hned od prvního okamžiku jsem se chtěl stát součástí Sigmy, jako sponzor. Protože se mi to vždycky líbilo a ke klubu mám vřelý vztah. Jak se mi začalo trošku dařit, tak jsem klub přes manažera Martina Raka oslovil, jestli bychom mohli navázat nějakou spolupráci,“ uvedl. A hned došlo k dohodě. To bylo před čtyřmi lety. „Začali k nám chodit na stravování hráči, byli to dorostenci, které trénoval pan Chromý. To byla prvotní spolupráce,“ řekl Vyroubal. Od startu před čtyřmi roky se spolupráce postupně rozšířila. Zapojili se do ní kromě hráčů i fanoušci. „Začali jsme dělat večeře s hráči, dávat kupony do soutěží,“ uvedl majitel restaurace Blues Rock Café, kde se samozřejmě schází i fotbaloví fanoušci. Před i po utkání. V Blues Rock Café se schází i bývalí hráči SK Sigma Olomouc. „Radim Kučera, se kterým se znám už dlouho, mě zhruba před šesti lety oslovil s tím, že by chtěl uspořádat sraz bývalých hráčů Sigmy. A stala se z toho tradice,“ řekl Vyroubal. Setkávají se zde fotbalisté, kteří působili v SK Sigma Olomouc a nyní hrávají za jiné kluby doma i v cizině. „Chodí sem třeba Vaniak, Hapal, Látal nebo Ujfaluši. Je to ale uzavřená akce na konci prosince. Vždycky se na ně těším, jsem rád, že se přijdou,“ uvedl Vyroubal. „Nesmím zapomenout na Ivoše Krajčoviče, protože to je legenda,“ podotkl. „Ještě tady bývají setkání staré gardy, které pořádají pan Kučerňák s panem Chladilem. S těmi bych řekl, že je největší legrace. Obzvlášť pan Kučerňák perfektně tančí,“ poznamenal Vyroubal. Blues Rock Café, to je místo, kam chodí obědvat hráči SK Sigma Olomouc. „Před půlrokem mě oslovili Marek Kaščák s Alešem Škerlem, jestli by sem nemohli chodit na obědy. Což jsem samozřejmě přivítal. V klubu tomu dali zelenou. Myslím, že klukům tady chutná. Doufám, že i my svým kouskem přispíváme k tomu, že Sigma hraje tak dobře,“ řekl Vyroubal. Jídelníček sestavuje spolu s Alešem Škerlem, pak vše schválí trenér Zdeněk Psotka. Vše je připravováno z kvalitních surovin. „Nevaříme z nějakých přísad, všechno si připravujeme sami. Samozřejmě pan Pohlreich by nějaké chyby našel. Ale pana Pohlreicha máme v osobě Martina Kotůlka, který mě sem tam upozorní na něco, co by se dalo udělat lépe,“ zažertoval Vyroubal. Takže pokud chcete ochutnat speciality kuchyně v restauraci Blues Rock Café, kde se stravují hráči Sigmy, máte možnost, neváhejte. „Potvrdit to můžou i fanoušci, kteří k nám chodí na večeře s hráči. Všechno připravujeme z čerstvých surovin. Ať už jsou to steaky, pizza nebo hamburgery,“ podotkl Vyroubal. Mimochodem na večeři s hráči dorazilo do Blues Rock Café přes sto fanoušků.
Restaurace Blues Rock Café Bořivojova 1, 779 00 Olomouc Rezervace na tel.: 585 221 043 nebo na email: vyroubalradek@seznam.cz
Více informací najdete na webu restaurace Blues Rock Café

Další články

Canlı casino siteleri casino siteleri Deneme Bonusu Veren Siteler 2025 Deneme Bonusu Veren Siteler Yeni Deneme Bonusu Veren Yeni Siteler