• Ženy

Starší žákyně v posledním utkání sezóny podlehly Brnu

  • 11. 6. 2024

V sobotu hrály poslední zápas tohoto ročníku naše starší žákyně. Soupeřkami svěřenkyň trenéra Ondřeje Matyse byly hráčky Zbrojovky Brno. Ty si také z Olomouce odvezly vítězství, když o něm rozhodly v závěrečné pětiminutovce.

Hodnocení trenéra Ondřeje Matyse:

Poslední zápas sezóny jsme odehráli doma proti Zbrojovce. Zápas to byl z obou stran velmi bojovný. V prvním poločase jsme měli navrch, vypracovali si několik šancí, ale bohužel jsme žádnou neproměnili. Ve druhém poločase převzal otěže soupeř, přesto jsme ho do žádných vyložených šancí nepustili. Gól jsme však inkasovali a to 5 minut před koncem po naší hrubé chybě. Dvě minuty na to, jsme inkasovali druhý gól, který se však nenesl ve sportovním duchu, neboť naše hráčky přestaly hrát, aby se postaraly o dvě ležící hráčky a soupeř tak stvrdil své vítězství. Děkujeme holkám za celou sezónu, která byla především na jaře velmi náročná.“

SK Sigma Olomouc WU15 – FC Zbrojovka Brno 0:2 (0:0)

Branky: 75. Arrufí, 79. Šikulová.

Rozhodčí: Hoffman – Sedlák, Petřek. ŽK: bez karet. Diváků: 55.

Sigma WU15: Faltusová – Frantík, Pacalová, Černá, Čočková, Gavendová, Sušilová, Kokošková, Horáková, Šípková, Vargová, Mišová, Gazdíková, Vaculíková, Dočekalová, Trnková, Šalamounová, Vychodilová. Trenér: Ondřej Matys.

Další články