• A-tým - ohlas

VIDEO: Zápas jsme odmakali. Kvalita přijde příště, řekl Hadaš

  • 24. 6. 2024

Matěj Hadaš nastoupil v prvním přípravném utkání proti Štětínu s kapitánskou páskou. Odehrál celý první poločas, který Hanáci vyhráli 1:0. „Náš soupeř byl kvalitní. Snažili jsme se ho hlavně odmakat, kvalita přijde v následujících zápasech,“ řekl Hadaš.

Soupeř byl kvalitní. Jelikož to byl náš první zápas, tak jsme se snažili hlavně to odmakat, kvalita určitě přijde v následujících zápasech, ale myslím si, že první poločas, který jsem hrál já a kluci, kteří do něj nastoupili, jsme odehráli dobře. Prvních dvacet minut jsme měli dobrou pasáž, kdy se nám podařilo vstřelit gól. Soupeř měl kvalitu, i tak jsme poločas dokázali uhrát s nulou vzadu, za což jsem celkem rád. Doufám, že v příštích zápasech budeme ještě více produktivnější,“ hodnotil Hadaš první poločas.

Hadaš, který v minulém ročníku patřil do úspěšného kádru B-týmu, se nyní na sezónu připravuje v Opalenici s áčkem. „Je to super pocit. Snažil jsem se dlouho, abych se tady znovu objevil. Jsem za to určitě rád, že tady mohu být s kluky, učit se od nich a zlepšovat se každým dnem. Pod novým trenérem je to určitě změna. I když jsme ho měli v béčku, tak konkurence je v áčku větší, člověk musí o to víc makat,“ uvědomuje si.

Další články