• A-tým - ohlas

VIDEO: Zápas proti Jagiellonii byl pro mě speciální, řekl Martin Pospíšil

  • 28. 6. 2024

​Šest let působil v kádru Jagiellonie Bialystok záložník Martin Pospíšil. Druhý přípravný zápas v Opalenici tak pro něho byl velmi speciální.

Musím říct, že jsem se na zápas hodně těšil. Už když jsem se dozvěděl, že budeme v přípravě hrát proti Jagiellonii, tak jsem se nemohl dočkat. I když to byl jen přípravný zápas, bylo pro mě hodně speciální, že jsem mohl potkat lidi, s nimiž jsem byl tolik let,“ řekl záložník Sigmy.

Litoval nevyužitých šancí. Hanáci si jich v průběhu zápasu vytvořili víc než dost. „Mohli jsme i vyhrát. Myslím, že jsme šancí měli maličko více, ale remízu bereme. Jsem rád, že jsem si proti nim mohl zahrát,“ řekl k utkání.

Neřekl bych, že jsme byli herně o hodně lepší, šancí jsme ale měli určitě více. Jagu sleduji celý rok, proti každému soupeři hrají na držení míče. Vím, že se proti nim dá vytvořit šance, my jsme si jich dnech vytvořili spoustu. Na šance jsme vyhráli, mohli jsme dát minimálně o gól víc. Jagiellonia ale ukázala, že je to kvalitní tým. Klobouk dolů před námi, že jsme ji do šancí nepouštěli,“ dodal.

Další články