• A-tým

Odstartoval předprodej na zápas proti Teplicím i duely béčka s Prostějovem a Žižkovem

  • 17. 7. 2024

Nový ročník Chance Ligy odstartuje tento víkend. Olomoučtí fotbalisté první dva zápasy odehrají na hřištích soupeřů, v Českých Budějovicích a Liberci. Už nyní si ale můžete koupit vstupenky na jejich první domácí utkání proti Teplicím, které se bude na Andrově stadionu hrát v sobotu 3. srpna od 20 hodin.

Trenér Tomáš Janotka v sobotu 3. srpna poprvé povede Hanáky v ligovém utkání na Andrově stadionu. Přijďte je podpořit a kupte si vstupenku v předprodeji. Jsou za výhodnější cenu než v den utkání na pokladnách Androva stadionu.

Utkání spadá do II. cenové kategorie.


I. kategorie (první liga) II. kategorie (první liga) II. liga v den zápasu na pokladně
I. kat. 350 300 100 +50
II. kat. 300 200 100 +50
III. kat. 250 150 100 +50
IV. kat. 200 100 100 +50

Ještě výhodnější je pořídit si permanentku. Celosezónní vstupenky opět platí jak na zápasy áčka v první lize, tak na utkání béčka ve druhé nejvyšší soutěži. V ceně je také prvoligová nadstavba a případné domácí zápasy v rámci MOL Cupu (do semifinále). VÍCE O PERMANENTKÁCH ZDE

VSTUPENKY NA ZÁPASY B-TÝMU PROTI PROSTĚJOVU A ŽIŽKOVU

V prodeji jsou vstupenky na první dva domácí zápasy našeho druholigového týmu. Ten nejprve hostí v rámci 2. kola Chance Národní Ligy v hanáckém derby Prostějov. Hrát se bude 27. července. O čtyři dny později pak ve vloženém kole svěřenci trenéra Miloslav Brožka poměří na Andrově stadionu síly s Viktorií Žižkov.

Vstupenky na zápas B-týmu jsou za jednotnou cenu 100 korun. V den utkání budou na pokladnách Androva stadionu o padesát korun dražší.

Další články