• Ostatní

Stará garda Sigmy v neděli na Memoriálu Miloslava Mikšíka ve Chválkovicích

  • 27. 7. 2024

O tomto víkendu se ve Chválkovicích koná tradiční, v pořadí již 52. ročník Memoriálu Miloslava Mikšíka. V rámci bohatého programu bude možné vidět v akci i naši starou gardu.

Memoriálu se zúčastní domácí SK Chválkovice, Slovan Černovír, FK Hlubočky a Viktoria Vestec ze Středočeského kraje. Ve všech případech jde o účastníky I. A třídy.

V sobotu jsou na programu semifinálové duely, v neděli pak utkání o konečná umístění. Mezi zápasem o 3. místo a finále přijde na řadu sigmácká stará garda, která si to od 15 hodin rozdá se starými pány Chválkovic ve vzpomínkovém utkání na památku Oty Vyskočila.

Fanynky a fanoušci, kteří zavítají do chválkovického areálu se mohou rovněž těšit na bohatý doprovodný program. Součástí programu bude i představení vizualizace rekonstrukce sportovního areálu SK Chválkovice, ke které by mělo dojít v příštím roce za podpory Národní sportovní agentury ČR, Olomouckého kraje a Statutárního města Olomouce.

Po oba dva dny se návštěvníci chválkovického areálu mohou rovněž těšit na bohatou nabídku občerstvení a setkání se zajímavými osobnostmi. K dostání budou tradiční makrely, grilovaný hermelín, klobásy a cigára z udírny a další speciality z grilu.

Další články