• A-tým

Vstupenky na zápas proti Mladé Boleslavi v prodeji!

  • 7. 8. 2024

Podruhé se naše áčko představí na Andrově stadionu v neděli 18. srpna. Od 14:30 hostí Mladou Boleslav. Vstupenky na toto utkání jsou v prodeji.

Hanáky čeká do konce srpna těžká šichta. Za soupeře budou mít čtyři české účastníky evropských pohárů. Po utkání na Slavii hostí tuto neděli Mladou Boleslav (14:30.), následně se vydají do Plzně (25.8.) a o posledním prázdninovém víkendu si to na Andrově stadionu rozdají s Baníkem (termín zápasu bude teprve upřesněn).

V prvním domácím utkání porazili svěřenci trenéra Janotky před velmi dobrou kulisou Teplice 2:1. Podporu budou potřebovat i proti Středočechům. Kupte si proto vstupenky v předprodeji, vyhněte se frontám na pokladnách a v neděli 18. srpna pomozte Hanákům v boji o další ligové body.

Jak si vstupenku pořídit?

Zápas proti Mladé Boleslavi spadá do II. cenové kategorie. V předprodeji si proto můžete pořídit vstupenky od 100 do 300 korun (viz tabulka). Na pokladnách Androva stadionu v den utkání jsou vstupenky o 50 korun dražší.


I. kategorie (první liga) II. kategorie (první liga) II. liga v den zápasu na pokladně
I. kat. 350 300 100 +50
II. kat. 300 200 100 +50
III. kat. 250 150 100 +50
IV. kat. 200 100 100 +50

Nejjednodušším způsobem, jak si vstupenky na utkání pořídit, je online nákup přes Ticketportal.

Dále si je můžete zakoupit na některém z prodejních míst společnosti

SEZNAM ZDE

Vstupenky na zápas si můžete pořídit i v našem Fanshopu, který má otevřeno od úterý do pátku, vždy od 10 do 17 hodin. V den zápasu Fanshop otevře tři hodiny před výkopem.

Doporučujeme vám pořídit si vstupenky v předprodeji. Jsou za zvýhodněnou cenu a vyhnete se frontám na pokladnách!


VSTUPENKY NA UTKÁNÍ B-TÝMU PROTI REZERVĚ BANÍKU

V neděli 25. srpna se náš druholigový B-tým utká v pikantním utkání s rezervou ostravského Baníku. Duel se bude hrát v tradičních 10:15.

Vstupenky na tuto moravsko-slezskou bitvu dvou B-týmů, která se odehraje v rámci 7. kola Chance Národní Ligy, jsou v předprodeji přes síť Ticketportal, případně v našem Fanshopu.

Na utkání béčka jsou lístky za 100 korun. Za tuto částku je zakoupíte i v den utkání přes Ticketportal. V den zápasu na pokladně vedle Fanshopu budou o 50 korun dražší.


Další články