• A-tým

Na Mladou Boleslav opět zveme mládež. Děti na Sigmu!

  • 13. 8. 2024

Další domácí zápas našeho áčka se kvapem blíží. Už v neděli hostíme od 14:30 Mladou Boleslav! Proto máme opět zajímavou nabídku pro organizované skupiny mladých fotbalistů a fotbalistek z okolí! V rámci akce Děti na Sigmu si můžete zažádat o vstupenky zdarma!

Po prohře na Slavii se budou svěřenci trenéra Janotky chtít vrátit na vítěznou vlnu. V cestě jim ale bude stát pořádně těžký soupeř. Na Andrův stadion přijede Mladá Boleslav. Proti Teplicím fanoušci vytvořili skvělou atmosféru. Přijďte v neděli 18. srpna znovu na Andrův stadion a podpořte olomoucké fotbalisty na cestě za dalšími třemi body!

JAK NA TO?

Akce směřuje na fotbalové oddíly. Organizované skupiny mohou na zápas proti Mladé Boleslavi získat vstupenky zdarma!

Stačí napsat email na adresu ticketing@sigmafotbal.cz a o vstupenky požádat. Akce má svá pravidla. Na deset dětí musí být dva dospělí jako dozor (na patnáct dětí tři dospělí atd.), kteří od nás také dostanou lístek. Další dospělí nad tento počet si musejí vstupenku na zápas zakoupit.

OBJEDNÁVKY POSÍLEJTE DO PÁTKU 16. SRPNA DO 12:00!

Při objednávce uveďte:

- oddíl, na který vstupenky žádáte

- počet dětí

- počet dospělých

- telefonní kontakt

Pokud máte jakékoliv specifické požadavky ohledně svojí skupiny, neváhejte napsat i tak, případně zavolejte na číslo +420 585 220 879. Společně najdeme řešení!

Těšíme se na vás v neděli na Andrově stadionu!

Další články