• B-tým - ohlas

Takové kopy mám rád. Jsem rád, že se mi to povedlo v utkání, řekl Pospíšil po Baníku B

  • 25. 8. 2024

Zápas dvou rozdílných poločasů odehráli v neděli dopoledne fotbalisté B-týmu Sigmy proti rezervě Baníku. Po první půli svítilo na ukazateli skóre 0:0. Po druhých 45 minutách ale na straně Sigmy svítila číslice 5. Pod jednu z tref „První poločas byl hodně o oťukávání z obou stran. V tomto počasí to bylo náročné, každý si na to potřebuje zvyknout. I přesto si myslím, že jsme zápas zvládli, důležité bylo, že jsme nedostali gól,“ řekl na začátek hodnocení zápasu Martin Pospíšil.

Hanáci na Slezany vlítli po změně stran. Už minutu po návratu z kabin je do vedení poslal Elbel, další góly postupně přibývaly. „O poločase jsme si v kabině řekli, že ve druhé půli víc zapneme. Hned od první minuty druhé půle bylo vidět, že si víc jdeme za vítězstvím. To, že to skončilo tak vysokým rozdílem, je pro Baník možná až kruté, ale bylo vidět, že jsme si za tím ve druhé půli jednoznačně šli. Zaslouženě jsme vyhráli,“ řekl zkušený záložník.

Viděl jsem, jak jde dlouhý míč na zadní tyč. Ještě jsem zavolal na Benyho, ať mi to přesně takto sklepne, i když on říkal, že mi to dal náhodně, že mě vůbec neviděl. Ale dal to ideálně tak, jak jsem chtěl. Tyto kopy mám rád, většinou se mi to podaří trefit. Teď to bylo o to lepší, že to bylo v utkání. Byl to navíc pojišťující gól na 3:0,“ okomentoval svoji výstavní trefu Pospíšil.

Další články