• A-tým

Ve fanzóně před Baníkem autogramiáda Karlose Vémoly, Jakuba Jurky a Petra Uličného!

  • 29. 8. 2024

Áčko pod vedením trenéra Tomáše Janotky se připravuje na prestižní moravsko-slezskou bitvu proti Baníku Ostrava. Ta se bude hrát na Andrově stadionu v neděli 1. září od 14:30. Už o dvě hodiny dříve ovšem odstartuje program v naší DĚTI DĚTEM Fanzóně. A tentokrát se máte na co těšit, protože velký zápas si zaslouží velkou fanzónu!

Vzácní hosté

Sigmu v boji proti ostravskému Baníku přijdou podpořit dva významní sportovci, pocházející z Olomouce. Ve fanzóně budete mít možnost potkat veleúspěšného bojovníka a zápasníka Karlose Vémolu, a šermíře Jakuba Jurku, držitele bronzové olympijské medaile z nedávno skončených her v Paříži.

Oba dorazí do fanzóny ve 13:30, kdy odstartuje jejich půlhodinová autogramiáda.

od 13 hodin bude přítomen legendární trenér Sigmy Petr Uličný společně s fotografem Lukášem Navarou. Potkáte je u stánku DĚTI DĚTEM, kde si budete moct zakoupit některý ze zbývajících obrazů s ikonickou fotografií Petra Uličného po vítězném finále českého poháru z roku 2012.

Výtěžek z prodeje bude přičten k již vybrané částce, která bude směřovat na podporu Laurinky Košťálové, malé holčičky, která trpí těžkou formou dětské epilepsie.

Atrakce

Děti i dospělí si znovu přijdou na své u populární fotbalové střelnice či subsocceru, které připraví náš partner iniciativa DĚTI DĚTEM.

Novinkou ve fanzóně bude skákací hrad pro děti. K dispozici bude i druhá fotbalová střelnice, cornhole, minifotbálky, nebo lukostřelba.

Občerstvení

Jako tradičně v naší fanzóně naleznete něco dobrého na zub a nabídka bude tentokrát rozšířená. Perfektní příležitost vyrazit do fanzóny s předstihem a strávit na Andrově stadionu příjemné odpoledne.

Budete si moct zakoupit skvělé grilované domácí klobásky, hot dogy, či sekanou v sezamové housce. To vše budete moct zapít dobrým pivem Moravan od našeho partnera Pivovaru Litovel, či čepovaným nealkem.

Dopřát si můžete i skvělé hranolky u food trucku Faency Fries. Restaurace Stodola pro vás zase bude v průběhu celé fanzóny připravovat trhaná vepřová žebra, párky v rohlíku a holandské řízky v housce.

Soutěže o ceny

Celou nedělní fanzónou vás budou provázet moderátoři Štěpán a Lea z Rádia Haná, s nimiž si opět budete moct zasoutěžit o poukázky do Galerie Šantovka. Takže oprašte své vědomosti, otázky se budou soubojů Sigmy a Baníku.

Ve fanzóně bude možnost zakoupení sigmáckého merche, či setkání s naším maskotem Sigmundem.

Partner utkání a přestávková soutěž

Partnerem zápasu mezi Sigmou Olomouc a Baníkem Ostrava je Sigma Group. Už ve fanzóně si u stánku společnosti budete moct zakoupit merch.

S partnerem utkání budeme soutěžit i v přestávkové soutěži. Hlavní cenou bude tentokrát zahradní AKU sekačka, vyhrát můžete i zahradní AKU řetězovou pilu, nebo startovací sadu pro zavlažovací systém.

Chcete se přestávkové soutěže zúčastnit? Pak máte možnost! Ve středu jsme na našem Facebooku položili jednoduchou otázku: Jakého maximálního průtoku v litrech za sekundu dosahuje největší čerpadlo značky SIGMA?

Stačí svoji odpověď napsat do komentářů pod příspěvkem, být mezi třemi nejpřesnějšími tipy, a potom už se uvidíme o přestávce utkání mezi Sigmou a Baníkem.

VSTUPENKY

Předprodej na zápas je v plném proudu, přesto ještě nějaké vstupenky zbývají. Pokud chcete prestižní střetnutí vidět na vlastní oči, pak nejjednodušší možností je online nákup přes Ticketportal.

Lístky seženete rovněž na některém z prodejních míst společnosti (SEZNAM ZDE) a také v našem Fanshopu, který má ve čtvrtek a v pátek otevřeno od 10 do 17 hodin. V den zápasu otevře tři hodiny před výkopem.

Další články