• Ženy

Béčko žen nestačilo na Vítkovice, prohrálo 0:2

  • 3. 9. 2024

B-tým žen Sigmy hrál v neděli první mistrovské utkání v Těšeticích, kde hostil celek Vítkovic. Hanačkám se v duelu skórovat nepodařilo, zatímco jejich rivalky se do listiny střelců zapsaly dvakrát a zvítězily.

Hodnocení trenéra Tomáše Karala:

Po vydařeném vstupu do utkání, kdy nás bylo plné hřiště jsme bohužel udělali velkou chybu v rozehrávce, namazali jsme na vápně soupeři a ten proměnil. Naopak naše šance se nám nepodařilo proměnit. Po přestávce jsme chtěli na soupeře vletět, což se nám také podařilo, opět jsme si vypracovali pár nadějných akcí, ale i tentokrát nás soupeř srazil na kolena střelou z půlky hřiště, která nám zaplavala do brány. I přes velkou snahu vyrovnat se nám podařilo nastřelit ve zbytku utkání pouze tyčku. Jelikož se nám za celé léto nepodařilo sejít na jediný trénink a přípravný zápas, odráží prohra naši celou "letní přípravu“.

SK Sigma Olomouc Ž B – MFK Vítkovice Ž 0:2 (0:1)

Branky: 21. Lásková, 52. Páleníková.

Rozhodčí: Fuchs – Petera, Sandr. ŽK: bez karet. Diváků: 45.

Sigma: Fojtíková – Pinkavová, Junková, Konečná, Lukaštíková, Zbořilová, Hanáčková, Ka. Hegrová, Rédová, Navrátilová, Janků, Hradilová, Coufalová, Kimmelová, Šafářová, Antonínová, Pudíková. Trenér: Tomáš Karal.

Další články