• Mládež

Zahradníček v základu proti Estonsku. Siegl za U18 proti USA i Německu

  • 8. 9. 2024

V pátek odehrála česká reprezentace do 19 let první ze dvou přípravných duelů v Estonsku. V základní sestavě trenéra Šustra byl i náš Václav Zahradníček, který na hřišti byl do 63. minuty. Národní tým nakonec zvítězil 2:1. Další zápas v Estonsku odehraje v pondělí od 12 hodin.

Zářijový sraz už za sebou má osmnáctka vedená Václavem Jílkem, jehož asistentem je Jan Krajčovič. Tu čekal domácí Ježek Cup. Po remíze s Walesem náš tým v pátek podehl Spojeným státům americkým 0:4. Celý zápas odehrál Patrik Siegl. Ten nastoupil i v nedělním duelu proti Německu, kdy se na hřiště dostal v 73. minutě. Český tým ve svém posledním vystoupení v rámci Ježek Cupu prohrál 3:7.

Přípravné zápasy proti Belgii a Nizozemsku odehrála v pátek a v neděli reprezentace do 17 let. Celý páteční zápas proti Belgičanům, který skončil prohrou českého výběru 1:2, odehrál Filip Capka. V nedělním duelu s Nizozemskem se náš hráč neobjevil.

V sobotu hrála reprezentační šestnáctka první ze dvou přípravných zápasů v Rumunsku. Duel proti domácímu týmu skončil remízou 2:2 a od 70. minuty byl na hřišti Jiří Pšenica. Druhý zápas proti Rumunům odehraje český tým v úterý od 11 hodin.


Foto: fotbal.cz

Další články