• Ženy

Dorostenky Sigmy zvítězily o šest branek nad Hodonínem

  • 11. 9. 2024

Zatímco v úvodním domácím utkání, hraném v Těšeticích, braly dorostenky Sigmy pouze bod po remíze s Prostějovem, druhý zápas už skončil jejich vítězstvím. Svěřenkyně trenéra Nedvěda si poradily s Hodonínem poměrem 7:1.

Hanačky si proti soupeři z jižní Moravy vytvořily už v první půli tříbrankový náskok. Přičinila se o něj nejvíce Denisa Hrabalová, autorka všech tří branek z první půli. Hrabalová se ještě jednou trefila i po změně stran, přidaly se k ní další hráčky a olomoucké dorostenky tak mohly slavit první výhru v sezóně. Hodonín porazily 7:1.


Hodnocení trenéra Lubomíra Nedvěda:

V pořadí druhý domácí zápas jsme odehráli s Hodonínem. Celý týden jsme se v tréninkových jednotkách zaměřili na zakončeni a ukázalo se, že se to vyplatilo náramně. Holky jsem před utkáním nabádal, aby co nejvíce střílely a daly rychle gól. To se nám povedlo už 9 minutě kdy si otevřela střelecký účet Denisa Hrabalová, naše nová posila do útočných řad. Hodonín hrozil z rychlých protiútoků, které naštěstí neprošly na bránu, nebo je zneškodnila skvělá Sofie Faltusová v naší bráně. Další gól padl ve 13 minutě po krásné křídelní akci, kdy opět skórovala Hrabalová, tatáž hráčka ve 36 minutě dovršila svůj hattrick. Druhý poločas pokračoval naši režii, kdy se prosadily ještě Vargová, Ježová, Čočková a svůj čtvrtý gól v utkání dala Hrabalová. Trošku mrzí inkasovaný gól v poslední vteřině do naší sítě, ale jinak celkově jsem s utkáním velice spokojen.“


SK Sigma Olomouc WU18 – FC Hodonín WU18 7:1 (3:0)

Branky: 9., 13., 36. a 82. Hrabalová, 59. Čočková, 83. Vargová, 89. Ježová – 90. Buráňová.

Rozhodčí: Pavlíček. ŽK: bez karet. Diváků: 50.

Sigma: Faltusová – Chromková, Konečná, Horáková, Černá, Dombi, Sušilová, Kostihová, Dostalíková, Hrabalová, Mišová, Konečná, Vargová, Opravilová, Čočková, Ježová, Otiepková. Trenér: Lubomír Nedvěd.

Další články