• Mládež

Starší žáci si poradili s Vítkovicemi. Zvítězila i U14

  • 11. 9. 2024

V úterý odpoledne hostili starší žáci Sigmy Olomouc v Řepčíně stejně staré výběry Vítkovic. Patnáctka zvítězila i v pátém utkání sezóny a zatím neztratila ani bod. Výhru o sedm branek vybojovala nad soupeřem z Ostravy kategorie U14.

U15

Patnáctku dostal už ve 3. minutě do vedení Nádeníček. Na jeho gól sice odpověděl Novák, ale ve 20. minutě Kobylík dostal Hanáky opět do jednogólového náskoku. Po změně stran se dvakrát trefil Hanel. Hosté z Vítkovic už pouze v závěru Bohoňkem snížili. V sobotu Sigma U15 hostí v Řepčíně Frýdek-Místek od 10:30.

Hodnocení trenéra Davida Čecha:

Další utkání, kde jsme měli herní převahu. Velmi dobře nám fungoval presink i konstruktivní zisk míčů. Ještě lepší výsledek a dojem z výkonu trošku kazí řada neproměněných šancí a dva velmi laciné góly.“

SK Sigma Olomouc U15 – MFK Vítkovice U15 4:2 (2:1)

Branky: 50. a 56. Hanel, 3. Nádeníček, 20. Kobylík – 14. Novák, 79. Bohoněk.

Rozhodčí: Vejtasa – Brázdil, Houdek. ŽK: M. Žižka, Všetýček. Diváků: 52.

Sigma: Šléška – Fojtách, Grossmann, Vejvoda, Uhřík – Všetýček (60. Třetina), Kobylík, M. Žižka (65. Podivinský) – Novosad, Hanel, Nádeníček. Trenér: David Čech.

U14

Čtrnáctka nad soupeřem z Vítkovic zvítězila ještě vyšším rozdílem. Na úvodní gól se přitom čekalo až do 33. minuty, kdy vše odšpuntoval Pattarello. Do přestávky se trefili ještě Kelnar s Podivinským, bylo to 3:0 pro Sigmu a základ pro tříbodový zisk byl stvořen. Po změně stran skórovali Třetina, znovu Kelnar, Urminský a nakonec Simerský. U14 zvítězila 7:0.

Hodnocení trenéra Vojtěcha Zatloukala:

Do utkání s Vítkovicemi jsme nevstoupili nejlépe, jelikož nás provázela spousta nepřesností a zbrklá řešení, která následně ústila v laciné ztráty. Náš výkon se zlepšil po vstřelení prvního gólu, který nás probudil, od té doby jsme již byli dominujícím týmem a přidali jsme další branky, které znamenaly naše zasloužené vítězství. I přes vysoké vítězství však máme na čem neustále pracovat a zlepšovat se do dalších utkání.“

SK Sigma Olomouc U14 – MFK Vítkovice U14 7:0 (3:0)

Branky: 35. a 47. Kelnar, 33. Pattarello, 40. Podivinský, 44. Třetina, 53. Urminský, 79. Symerský.

Rozhodčí: Brázdil – Vejtasa, Houdek. ŽK: bez karet. Diváků: 50.

Sigma: Žiška - Hynek, Navrátil, Hradílek, Škurek - Krampl, Třetina, Pattarello - Kelnar, Hincu, Podivinský. Střídajicí: Urminský, Chmelař, Friesner, Symerský, Šimoník. Trenér: Marek Střeštík.

Další články