• A-tým

ODLOŽENO: Hrát nebude áčko v Pardubicích, ani béčko s Opavou

  • 13. 9. 2024

​Sobotní utkání Sigmy na hřišti Pardubic bylo odloženo. Ligová fotbalová asociace se rozhodla na základě mimořádně nepříznivé předpovědi počasí a doporučení příslušných orgánů odložit kompletní program 8. kola Chance ligy. Hrát se nebudou ani zápasy Chance Národní Ligy.

Odložení se tedy týká i duelu druholigového B-týmu proti Opavě, který se měl hrát na Andrově stadionu v neděli od 10.15.

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i pro náhradní termín. Fanoušci mohou požádat o vrácení vstupného. Je ovšem třeba obrátit se vždy na místo, kde byly vstupenky zakoupeny. V případě online prodeje, je to emailová adresa: help@ticketportal.cz .

„Řídící orgán soutěží se s ohledem na mimořádnou situaci na celém území České republiky, kdy se očekávají extrémně silné deště a v některých oblastech i záplavy, rozhodl odložit všechna utkání 8. kola Chance Ligy a 9. kola Chance Národní Ligy,“ uvedl výkonný ředitel LFA Tomáš Bárta.

„Toto rozhodnutí bylo přijato v souladu s Rozpisem celostátních soutěží, na základě nepříznivé předpovědi počasí, a především kvůli bezpečnosti hráčů, fanoušků i všech ostatních osob podílejících se na organizaci zápasů. Bezpečnost je pro Ligovou fotbalovou asociaci v této situaci naprostou prioritou. Dalším klíčovým faktorem při rozhodování byla rovněž společenská odpovědnost, kterou LFA vnímá obzvláště silně v těchto chvílích. Členové integrovaného záchranného systému, jako jsou policisté, hasiči a zdravotníci, kteří běžně asistují při organizaci zápasů, budou v následujících dnech a hodinách nezbytně potřební v terénu při pomoci obyvatelstvu. LFA chce všem vyjádřit podporu a mnoho sil,“ doplnil Bárta.

O náhradních termínech obou zápasů budeme informovat, jakmile budou určeny.

Další články