• Mládež

Vydařený nábor do pohybové školičky

  • 25. 9. 2024

Nábor do pohybové školičky přilákal na tréninkové hřiště u Androva stadionu spoustu dětí. Odpoledne na dvojce si s nimi užili také hráči Sigmy Olomouc Jan Kliment a Michal Leibl.

Náboru se zúčastnilo několik desítek dětí z Olomouce a okolí. Pod vedením trenérů a trenérek z přípravky si začínající fotbalisté a fotbalistky vyzkoušeli nejen základy fotbalu, ale i několik cvičení, které rozvíjí pohybovou gramotnost.

Za dětmi dorazili také hráči A-týmu Sigmy Jan Kliment a Michal Leibl. Kluci a holky si odnesli kromě zážitků i podepsané kartičky a drobné dárečky včetně vstupenek na příští domácí zápas proti Bohemians Praha.

Podařilo se nám zapojit nově příchozí děti mezi ty, které s námi již trénují a jsme rádi, že si mezi sebou začínají tvořit fajn partu. Těšíme se na sezónu s našim novým týmem malých fotbalistů, a věříme, že z nich mohou být hvězdy Olomoucké Sigmy, stejně jako Michal Leibl a Jan Kliment, kterým tímto moc děkujeme za účast na náboru.“ Zhodnotila náborový den vedoucí trenérka pohybové školičky Adéla Střídová.

Jsme rádi, že i přes chladnější počasí přišlo velké množství dětí, které se zapojily do pohybových her v rámci naší školičky. Věřím, že všichni odcházeli spokojeni a již nyní se těší na další trénink.“ Doplnil šéftrenér Tomáš Bilík.

Pokud jste se se svými dětmi nemohli z nejrůznějších důvodů zúčastnit, tak nezoufejte. Stačí navštívit tréninky našich přípravek, které se konají každé úterý a čtvrtek od 16:30.

V případě potřeby se můžete pro více informací obrátit na šéftrenéra našich přípravek Tomáše Bilíka (tel.: 728 775 707 | e-mail: tomas.bilik@sigmafotbal.cz).

Další články