• A-tým

VIDEO: Vodháněl: Na Spartě musíme z minima vytěžit maximum

  • 25. 9. 2024

Záložník Jan Vodháněl se dostává do dobré formy. V neděli proti Dukle Praha poprvé v sezóně nastoupil v základní sestavě. Nyní se s týmem připravuje na další bitvu proti pražskému celku. „Zápasy, jako je ten na Spartě, všichni chceme hrát. Musíme se na utkání co nejlépe připravit v hlavě,“ je si před Spartou vědom Vodháněl.

Krátce se vraťme k zápasu s Duklou. Bylo to náročné utkání? Prakticky celý první poločas jsme hráli v deseti.

Bylo to specifické utkání. První půlku jsme skoro celou hráli v deseti. Zvládli jsme to a Duklu jsme do ničeho nepustili. Po změně stran jsme, i s lehkým zaváháním, zápas zvládli a dotáhli ho do vítězného konce.

Je před námi Sparta. Bude to asi zcela jiný zápas, než ten proti Dukle.

Určitě. Je to Sparta, tyto zápasy chce každý hrát. My se na ni po celý týden připravujeme nejlépe, jak umíme. Uvidíme v pátek, na co to bude stačit.

Viděl jsi Spartu v posledních utkáních hrát? Hodně se hovoří např. o její výhře v Lize mistrů nad Salzburgem. Co by na Spartu mohlo platit?

Většina kluků na Spartu určitě koukala. Co bude třeba udělat? Každý se musí co nejlépe připravit v hlavě. Také musíme být dobře připraveni po kondiční stránce. Musíme z minima využít maximum, protože hodně šancí si na Letné asi nevytvoříme. Pokusíme se tam uspět.

Sezónu jsi začal na lavičce, v minulém utkání jsi už ale byl v základu. Jsi stoprocentně fit a nachystaný?

Fit určitě stoprocentně jsem. Bylo to teď těžké, v neděli jsem po dlouhé době odehrál větší část zápasu. Ale těším se, že na Spartě zase nastoupím.

Další články