• A-tým

Langer: Bohemians přijedou s pevnou defenzivou. Zápas bude o nás

  • 4. 10. 2024

Záložník Štěpán Langer ve středu gólem otevřel střelecký účet v Bzenci. Hanáci vyhráli 6:0 a dostali do dalšího kola MOL Cupu. Nyní už ale vyhlíží nedělní zápas proti Bohemians. „Bohemians přijedou s pevnou defenzivou. Musíme se s tím popasovat“ řekl Langer.

Máme za sebou zápas v Bzenci. Ty jsi ho gólově načal. Jak se ti hrálo?

Jsme hlavně rádi, že jsme tento zápas zvládli. Po utkání se Spartou jsme byli ve velké euforii a nechtěli jsme nic podcenit. Do Bzence jsme jeli se vší vážností. Jsme rádi, že se nám povedlo vyhrát. Já osobně jsem rád, že jsem vstřelil první gól, který obranu Bzence trošku načal. Zápas jsme poté už kontrolovali. Za vítězství jsme určitě rádi.

Program je náročný, už v neděli nás čeká zápas proti Bohemians. Jak tento nahuštěný program snášíš?

Vnímáme to všichni stejně, anglický týden nám nikomu nevadí. Teď se pořádně připravíme na Bohemku, ve čtvrtek jsme po Bzenci zregenerovali a na neděli budeme stoprocentně fit.


Co od Bohemians očekáváš?

Myslím si, že přijedou s pevnou defenzivou. V minulém kole dostali čtyři góly od Slavie. Myslíme si, že tento zápas bude o něčem jiném. Bude na nás, jak se s tím popasujeme. Máme dva dny do zápasu, v neděli to vypukne, takže bych chtěl pozvat fanoušky, aby dorazili a podpořili nás.

Bylo by super, kdyby se vám podařilo zakončit tento cyklus před reprezentační přestávkou vítězně, že?

Určitě. Máme bodový cíl. Ten se budeme snažit v neděli splnit.

Další články