• A-tým

Fanzóna před Bohemians i s autogramiádou

  • 4. 10. 2024

První říjnovou neděli hrají olomoučtí fotbalisté opět na Andrově stadionu. V posledním utkání před reprezentační přestávkou budou hostit Bohemians Praha 1905. Utkání začne v 15:30, přijďte se na něj ale naladit už o hodinu dříve do naší Fanzóny!

Tradicí našich Fanzón je účast partnerské iniciativy DĚTI DĚTEM, která i tentokrát sebou přiveze populární střelnici, pobavit se můžete i v subsoccer aréně.

Těšit se můžete i na autogramiádu. Do Fanzóny dorazí Jan Navrátil s Lukášem Julišem, nebo bývalý hráč Sigmy Marek Heinz. Autogramiáda odstartuje ve 14:45, přijďte si pro podpis, vyfotit se, nebo si se Sigmáky popovídat.

Partnerem zápasu proti Bohemians je Nadace Tipsport, která realizuje a podporuje projekty na zlepšení života kolem nás, a která otevírá téma udržitelnosti ve sportu.

Věnována tomuto tématu bude i Fanzóna. Pro děti budou připraveny edukační programy, které obstará Vlastivědné muzeum v Olomouci.

Technické služby města Olomouc přijedou k Fanzóně s popelářským vozem, do kterého budou moct děti i dospělí nahlédnout. Připravena bude i soutěž pro nejmenší, zaměřena na třídění odpadu.

Celou Fanzónou vás, jako tradičně, bude provázet moderátor Štěpán z Rádia Haná, který bude mít připravenu, kromě dobré muziky, také soutěž o poukázky do Galerie Šantovka.

Chybět nebude ani něco dobrého na zub, těšit se můžete na grilované klobásky, sekanou v housce, dát si popcorn, či si dát dobré pivo od našeho partnera Pivovaru Litovel.

Další články