• A-tým

Matěj Mikulenka prodloužil smlouvu v Sigmě

  • 22. 10. 2024

​Matěj Mikulenka prodloužil smlouvu se Sigmou. Talentovaný juniorský reprezentant se upsal do léta 2028.

„Jsme moc rádi, že jsme se s Matějem dohodli na jeho pokračování v Sigmě. Věříme, že u nás bude mít ty nejlepší podmínky pro další výkonnostní progres. Těší nás, jak se mu podařil vstup na prvoligovou scénu a pevně doufáme, že se bude i nadále zlepšovat. Práce s vlastními odchovanci je dlouhodobě jedním z pilířů fungování klubu,“ řekl sportovní manažer Sigmy Ladislav Minář.

Dvacetiletý ofenzivní záložník či útočník debutoval v nejvyšší soutěži v prvním kole této sezony na půdě Českých Budějovic. V polovině srpna pak v utkání proti Mladé Boleslavi vstřelil i svou první ligovou branku. Zatím nastřádal za Sigmu jedenáct prvoligových startů, v nichž zaznamenal tři góly a jednu asistenci.

„V Sigmě působím už od dorostu a za to, že jsme se domluvili na prodloužení smlouvy jsem vděčný. Je to pro mě další impuls, abych pokračoval ve své píli a chuti se dále zlepšovat. Jsem rád, že se můžu teď soustředit hlavně na fotbal. Zatím se nám v sezoně daří a budu dělat všechno pro to, aby to tak i pokračovalo,“ uvedl Matěj Mikulenka, který také patří do kádru reprezentační dvacítky.

Další články