• Ostatní

V září opět kraloval Hubník

  • 5. 10. 2010
Michal Hubník pokračuje ve vynikajících výkonech, které mu znovu vynesly prvenství v hlasování o nejlepšího hráče měsíce. Dokonce i reprezentační trenér přestal předstírat slepotu a nominoval olomouckého útočníka jako náhradníka národního týmu. Druhý skončil novopečený hrdý otec malé Nelinky Tomáš Janotka (opakujeme gratulaci Tome!), na kterého při jeho výkonech musí čekat nominační pozvánka od trenéra Bílka příště. Třetí je Tomáš Hořava, který zavčas našel formu a jeho hra má stoupající tendenci. Těsně za ním, o dva body, skončil Honza Navrátil, kterému když se ještě začně dařit proměňovat polovinu šancí, dlouho se v Sigmě neohřeje. Olomoucký Messi má výbornou formu, která posadila na lavičku i takového šutéra jakým je Pavel Šultés. Páté místo vybojoval zaskakující kapitán Alda Škerle, jistota naší obrany, bojovník a tvrďas. Je vidět, že si znalý hanácký divák všimnul i talentu Přikryla, který od vás dostal 6 bodů. Líheň sigmáckých mladíků bude produkovat rok co rok ligové hráče a to je vynikající vizitka!
Pořadí měsíce září 1. Hubník - 146 bodů 2. Janotka – 76 3. Hořava – 58 4. Navrátil – 56 5. Škerle – 43 ---------------------------------- další pořadí: 6. Petr, 7. Bajer, 8. Rossi, 9-10. Přikryl a Dreksa.
V celkovém pořadí ujíždí všem o parník Míša Hubník, vítěz všech tří měsíců. Za ním je o druhé místo tlačenice. Zatím ho uhájil Kuba Petr před Janotkou. Kdo bude na konci sezóny zvedat nad hlavu pohár Hráče sezóny? Je to na vás! Hlasujte každý měsíc.
Průběžné pořadí Hráče sezóny 2010/2011 1. Hubník - 15 bodů 2. Petr – 8 3. Janotka 7 4. Bajer – 5 5-7. - Kučera, Navrátil a Hořava – 3 8. Škerle – 1
S pozdravem 3 - 7

Další články