• Ostatní

Andrův stadion bude hostit charitativní akce, krajské finále, nábor i tréninky přípravek

  • 26. 5. 2024

Ačkoliv už naše áčko i béčko mají po sezóně, na Andrově stadionu bude i v průběhu příštího týdne pořádně živo! Nábor, charitativní akce i utkání partnerů. To vše se od pondělí do pátku uskuteční na Andrově stadionu.

Hned v pondělí dopoledne vyběhnou na zelený pažit vycházející žáci partnerské ZŠ Heyrovského, kteří zde odehrají rozlučkový zápas. Odpoledne pak bude plocha stadionu patřit dívkám. Probíhat zde bude nábor. Určen je pro dívky ročníků 2011 – 2018. Více informací ZDE.

V úterý dopoledne se Andrův stadion promění v mobilní odběrné místo. O co jde? Ve spolupráci s Transfuzním oddělením Fakultní nemocnice Olomouc bude na stadionu probíhat darování krve. Půjde už o druhou takovou akci, která naváže na úspěšnou prosincovou. Více ZDE.

Poté se na trávník dostanou nejmenší Sigmáci. V úterý od 16:30 do 19 hodin bude probíhat trénink přípravek.

Středa bude ve znamení charitativního turnaje. Akce DĚTI DĚTEM na Andráku odstartuje o půl desáté a bude probíhat až do třetí hodiny odpolední.

Následovat bude finále Krajského poháru KFS Olomouc. Ve středu od 17. hodiny si to na Andrově stadionu rozdají hráči Olešnice a Čechovic.

Nabitý program na stadionu uzavřou ve čtvrtek a v pátek utkání partnerů Sigmy Olomouc.

Další články