• Mládež

Starší žáci přivezli body z Vyškova

  • 21. 10. 2024

Ve víkendových utkáních hrály týmy starších žáků na půdě Vyškova, odkud si bodový zisk odvezly oba olomoucké výběry. Starší kategorie U15 remizovala 1:1. U14 bodovala po výhře 3:0 naplno.

U15

Patnáctka se proti Vyškovu dostala do brzkého vedení. Už ve 2. minutě se do střelecké listiny zapsal Jakub Nádeníček. Vyrovnáno bylo o pár minut později. Běžela 13. minuta, když se prosadil Ondřej Růžička. Další gól už žádný z týmů nevstřelil, a tak si nakonec v hanácké bitvě oba celky body rozdělily. Další zápas hrají svěřenci trenéra David Čecha už tento čtvrtek, kdy v Řepčíně hostí Baník Ostrava. V tabulce žákovské ligy patří Sigmě U15 průběžné 5. místo.

Hodnocení trenéra Davida Čecha:

Utkání na těžkém terénu jsme začali rychlou brankou a vytvořili si řadu dalších šancí, které jsme neproměnili. Individuálními chybami jsme soupeři opakovaně nabízeli brejkové situace, po kterých vyrovnal. Bohužel se trápíme v koncovce a selháváme i v těch nejvyloženějších situacích. Tentokrát nás to stálo velmi cenné body.“

MFK Vyškov U15 – SK Sigma Olomouc U15 1:1 (1:1)

Branky: 13. Růžička – 2. Nádeníček.
Rozhodčí: Půček – Chomoucký, Přikryl. ŽK: Hroza, Vavříček – Kobylík, Rak. Diváků: 50.

Sigma: Vondrus – Vítek (67. Kubín), Všetýček, Vejvoda, Matonoha – Zavíral (55. Capka), Rak, Kobylík – Novosad (55. Fojtách), Hanel (41. Žižka) Nádeníček. Trenér: David Čech.


U14

V utkání kategorií U14 se ve Vyškově dostal do vedení tým Sigmy v 19. minutě. Skóre zápasu na půdě posledního celku soutěže otevřel Max Kelnar. Náskok Sigmy zdvojnásobil v 50. minutě Jan Podivinský. Výhru 3:0 zpečetil v 63. minutě Damian Hincu. Tým trenéra Střeštíka zůstává v tabulce žákovské ligy na 2. místě o tři body za vedoucí Ostravou. Právě Baník budou Hanáci tento čtvrtek v Řepčíně hostit. Utkání U14 se bude hrát od 17:30.

MFK Vyškov U14 – SK Sigma Olomouc U14 0:3 (0:1)

Branky: 19. Kelnar, 50. Podivinský, 63. Hincu.
Rozhodčí: Chomoucký – Půček, Broviják. ŽK: bez karet. Diváků: 50.

Sigma: Žiška – Vinklárek, Navrátil, Hradílek, Škurek, Chmelař, Krampl, Pattarello, Kelnar, Friesner, Urminský. Střídali: Opluštil, Podivinský, Hynek, Hincu, Třetina, Migliarini, Šimoník. Trenér: Marek Střeštík.

Další články